Vi tycker till om Björkarna!

Läs om vad våra kunder tycker om oss och vårt arbete med bygg, städning och fönsterputsning.

Våra nöjda byggkunder

Anna Törnquist

Björks hantverkare har renoverat i flera omgångar hos mig. Från början kom de och räddade oss när en annan byggfirma hade gjort en massa fel hos oss. De är lyhörda utan att vara viljelösa och kommer med kloka synpunker på det vi föreslår. Jag uppskattar mycket återhållsamheten i att inte göra allt på en gång, utan att han lägger sig på en rimlig nivå för oss. Den personliga kontakten är viktig, det är Lars själv som svarar, jag vet att det finns en ansvarig och att han går att få tag i.

Mikael Elofsson, Anticimex

Anticimex har anlitat Björks Hantverkare i många år, framför allt för svampskador i hus och det har fungerat bra. Man måste ha ganska mycket vana för att klara av de här skadorna och det har Björks Hantverkare, dessutom kommer de när de ska och lämnar offerter som stämmer.

Erik Finnman

Jag tror vi var deras första kund för ungefär 10 år sedan. Då byggde Björks ett badrum åt oss och det var vi mycket nöjda med. Nu var det en ovanvåning vi behövde hjälp med. Björks håller kalkylerna och gör ett bra jobb. Lars kommer när han ska och håller tiderna. Dessutom gör han saker runtomkring som man inte själv tänker på. Helhetsintrycket är kanon!

Våra nöjda städkunder

Harald Johansson

Jag kan inte klaga, det är mycket bra, de är vänliga och humana, de gör vad man vill. Det är så bra som det kan vara.

Stig Polhammar

Det var kommunen som rekommenderade Björks Hantverkare. Jag har opererat höften och behövde hjälp med städningen. Jag tycker det fungerar mycket bra. De städar på ett tillfredställande sätt, det går att komma överens om tider och dessutom är det en trevlig människa.

Intermercato AB, Lotta

Vi hade en städfirma som vi var missnöjda med, så hörde vi oss för och fick tips om Björks Hantverkare. Björks Hantverkare är flexibla med tider och det fungerar väldigt bra. Vi har verkligen inget att klaga på.

Änglarums Finanskonsult

Jag har varit kund hos Björks Hantverkare ända sedan 2005 och jag tycker det fungerar bra! De är pålitliga och flexibla när det gäller vad som ska göras. Jag är mycket nöjd!

Roger Jönsson

Det fungerar mycket bra med Björks Hantverkare! De hade nästan precis startat när jag hakade på. Det är smidigt och enkelt, det som ska göras blir gjort! För mig är det också en fördel att det är ett lokalt företag med kända människor. Det måste finnas ett förtroende.

JHL Tommarp, Mats Espersson

Björks Hantverkare är lätta att ha att göra med och dessutom trogna kunder hos oss. De både städar, putsar fönster och tvättar textilier här och det är en fördel för oss att ha all service hos ett företag. Det är relativt stora ytor att städa så det är viktigt för oss att anlita en firma som har folk nog att klara av det och det har Björks Hantverkare, dessutom är de flexibla, vilket vi uppskattar.

Våra nöjda fönsterkunder

Karin Håkansson

Det fungerar bra med Björks Hantverkare. Framför allt punktligheten, hantverkare har ju dåligt rykte, men det stämmer inte på Björks. Det bara funkar jättebra.  Själva fönsterputsningen är också bra. Effektivt, de gör vad de ska.

Ingalill Nyman

Jag fick ett tips av en väninna och därför valde jag dem, sen har jag fortsatt för det har varit bra och positivt på alla sätt. Björks Hantverkare är ett bra företag, som dessutom kommer när vi behöver det. Rutorna blir jättefina och det håller längre än om jag hade putsat själv. Jag är med i hyresgästföreningen och flera där frågade om vi inte kunde gå ihop om en kontakt för fönsterputsning, så nu är vi 10-12 hushåll varje gång. Jag är väldigt belåten och det vet jag att alla de andra också är.